У Гунчика просять допомогти з житлом

Вівторок, 19 січня 2016, 09:35

Учасник бойових дій на Сході України звернувся до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, аби посадовець посприяв йому у процедурі отримання житла, - інформує "Волинська правда".

Під час прийому громадян головою Волинської облдержадміністрації 18 січня до очільника області звернувся мешканець села Майдани. Він - учасник бойових дій на Сході України. Під час служби на Сході чоловік отримав поранення ноги, через що впродовж десяти місяців перебував на лікуванні та взагалі не міг ходити. Нині він пересувається за допомогою милиці і є інвалідом 2 групи, - інформує Волинська правда.

Волинянин просить, аби йому виділили житло у Луцьку чи Маневичах, оскільки живе він у старій хаті з батьком та братом, де немає належних умов для життя.

Втім, Гунчик наголосив, що не буде надарма обнадіювати бійця і заявив, що чоловік не підпадає під категорію тих осіб, котрі можуть отримати від держави квартиру у Луцьку. До такого переліку пільговиків входять лише родини загиблих військовослужбовців та учасники АТО, які втратили кінцівки.

Однак, запевнив Володимир Гунчик, питання житла для волинянина вивчатиметься, а ще розглядатиметься ймовірність виділення квартири у Маневичах. Звісно, якщо буде шанс "підписати" військовослужбовця під пільгову категорію.

"Ми вивчимо це питання, розглянемо документи, але обнадіювати не будемо. Якщо є хоч один шанс, щоби потрапити під цю категорію, ми допоможемо. Зараз йде формування бюджету, якраз такий час, коли треба поспішити", - резюмував голова ОДА.