Поділитись:

Справжня чоловіча лірика і багато прем’єр: у Луцьку виступить Арсен Мірзоян

Понеділок, 25 липня 2022, 16:48
Справжня чоловіча лірика і багато прем’єр: у Луцьку виступить Арсен Мірзоян

У середу, 27 липня, о 19:00 у РЦ «Промінь» відбудеться великий сольний концерт Арсена Мірзояна.

«Це буде концерт, коли кожна нота зіграна чесно!» – обіцяє співак.

Глядачів чекають дві години шаленого драйву, відкриттів та здивувань, справжньої чоловічої лірики, яскравого світлового шоу, фантастичної атмосфери і вражаючих прем’єр.

На додачу – традиційно буде багато спілкування із публікою, а також всі улюблені пісні з попередніх альбомів Арсена Мірзояна: «Бувай, малий», «Вінні-Пух», «Джеральдіна», «Паперовий сніг», «Королева», «Не Магеллан», «Подружка» та багато інших.

Справжня чоловіча лірика і багато прем’єр: у Луцьку виступить Арсен Мірзоян 

З новою концертною програмою до 10-річчя на сцені і презентацією альбому «Монархія» Арсен Мірзоян у Луцьку мав виступити ще 25 лютого у драмтеатрі. Та, звісно, через початок повномасштабної війни всі концерти перенесли.

Як справжній патріот, із найперших днів Арсен Мірзоян активно взявся за волонтерство, яким займається ще з 2014 року. Кількість автівок, які із друзями співак передав захисникам на передову, – вражаюча! За 5 місяців повномасштабної війни – понад 800 авто.

«Я заправив повний бак бензину вже після другого вибуху. Стояв на пагорбі і дивився, як прокидається місто. Дивний стан: очі бачать, вуха чують, а розум відмовляється у це вірити. Сюр якийсь! Своїх дівчат треба було рятувати, міркував, коли і куди я їх повезу, – згадує свої відчуття у жахливий ранок 24 лютого співак. – Коли повернувся у Київ, ми з Олександром Положинським примкнули до одного з підрозділів. Нам видали зброю і набої. І так днів 10 ми сиділи на позиції – була загроза висадки десанту… А потім активно пристав до волонтерської справи, ми із друзями почали приганяти автівки. Підтримувати одне одного і тримати стрій – головне сьогодні. Як би не віддалявся від нас фронт, не треба забувати, що війна триває, і кожен день треба робити все, аби наближати нашу перемогу». 

Справжня чоловіча лірика і багато прем’єр: у Луцьку виступить Арсен Мірзоян 

Почуття, які переповнюють всіх українців, Арсен Мірзоян втілив у двох нових потужних піснях: «Моя країна» та «Вальс Ірпінь».

А після благодійного концерту «Embrace Ukraine» у Гаазі (Нідерланди) відновив перенесені концерти на заході України.

«Маємо встигнути жити!» – головний меседж, під яким пройде концерт співака у Луцьку.

Організатори звертають увагу на зміну місця проведення – замість драмтеатру концерт відбудеться у РЦ «Промінь».

«Усі квитки, придбані на лютневий концерт, будуть дійсні 27 липня о 19.00 у «Промені». Додатково обмінювати їх не потрібно, – повідомили організатори. – Чекаємо всіх лучан на концерті Арсена Мірзояна. Цей вечір буде прекрасним, щирим і сильним – аж до мурашок! Приходьте за безцінними враженнями на концерт одного з найхаризматичніших співаків України!»

Останні квитки на концерт Арсена Мірзояна у Луцьку можна придбати на сайті: https://lutsk.karabas.com/arsen-mirzoyan-57

Справжня чоловіча лірика і багато прем’єр: у Луцьку виступить Арсен Мірзоян 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів