Поділитись:

Бойові дії в Україні – на вирішальній стадії, – Пентагон

Середа, 20 липня 2022, 23:36
Бойові дії в Україні – на вирішальній стадії, – Пентагон

Глава міністерства оборони США Ллойд Остін заявив, що бойові дії в Україні перебувають на вирішальній стадії. Він закликав ще активніше допомагати нашій країні.

З відповідною заявою глава Пентагону виступив на четвертій зустрічі у форматі «Рамштайн», повідомляє сайт міністерства.

«Ви знаєте, це вирішальна фаза конфлікту. Тому наша колективна підтримка України життєво необхідна і невідкладна. Росія думає, що зможе пережити Україну – і пережити нас. Але це лише останній із низки російських прорахунків. Ми єдині в нашій підтримці. Ми твердо дотримуємося наших зобов'язань. І ми скористаємося цим випадком», – підкреслив він.

Остін нагадав партнерам хронологію повномасштабної війни.

«Росія думає, що може протриматися довше України, протриматися довше за нас. Але це лише черговий із низки прорахунків росії. Ми єдині в нашій підтримці, ми твердо віддані своїм зобов'язанням і будемо на висоті», – підкреслив міністр.

Ллойд Остін також заявив, що президент рф владімір путін переоцінив військову міць росії та водночас недооцінив українців. Керівник Міноборони США заявив, що допомога Україні буде організована таким чином, щоб Київ мав технології, боєприпаси та вогневу міць для самооборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів