Поділитись:

Джонсон дав поради своєму наступнику: тримайтеся американців і захищайте українців

Середа, 20 липня 2022, 18:30
Джонсон дав поради своєму наступнику: тримайтеся американців і захищайте українців

Прем’єр Британії Борис Джонсон під час останньої на посаді серії запитань до прем’єра в британському парламенті дав поради своєму наступнику чи наступниці.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє Sky News.

У своїй заключній промові він заявив: "Я хочу використати останні кілька секунд, пане спікер, щоб дати кілька порад моєму наступнику, ким би він чи вона не був".

"По-перше, тримайтеся поруч з американцями, захищайте українців, виступайте за свободу та демократію всюди" – наголосив Джонсон.

Також він порадив зменшити податки і провести дерегуляцію всюди, де є така можливість, щоб залучити інвестиції.

"Я люблю Міністерство фінансів, але пам’ятайте, що якби ми завжди прислухалися до Міністерства фінансів, ми б не побудували М25 або тунель під Ла-Маншем" зазначив прем’єр, який невдовзі залишить посаду.

"Зосередьтеся на дорозі попереду, але завжди не забувайте перевіряти дзеркало заднього виду. І пам’ятайте про бульбашку. Важливий не Twitter, а люди, які прислали нас сюди" – наголосив Джонсон.

Глава британського уряду Борис Джонсон оголосив, що йде у відставку з поста лідера Консервативної партії, але планує залишитися прем’єр-міністром до обрання нового лідера.

Після кількох днів боротьби за посаду Джонсона покинули всі, крім кількох союзників, після того, як останній із серії скандалів похитнув їхню підтримку.

Причиною невдоволення Консервативної партії стали неправдиві заяви Даунінг-стріт щодо колишнього заступника парламентського організатора Кріса Пінчера, якого звинувачують у домаганнях до двох колег.

Борис Джонсон від початку повномасштабного вторгнення росії активно підтримує Україну. Зеленський прокоментував відставку Джонсона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів