Поділитись:

У Рівному в магазині застрелили людину – вбивцю розшукують (фото)

Вівторок, 19 липня 2022, 13:13
У Рівному в магазині застрелили людину – вбивцю розшукують (фото)

У місті Рівне невідомий чоловік при спробі пограбування обмінника застрелив чоловіка й зник у невідомому напрямку. Його розшукують.

Про це повідомив відділ комунікації поліції в Рівненській області на сайті ГУНП.

Повідомлення про постріли у магазині на вулиці Миколи Карнаухова у Рівному надійшло до поліції у вівторок, 19 липня, близько 10:40. 

За попередньою інформацією, невідомий намагався скоїти напад на обмінник та застрелив чоловіка, який став йому на заваді. 

На місце події виїхало керівництво та слідчо-оперативні групи  ГУНП та Рівненського РУП. Поліцейські встановлюють усі обставини та  проводять заходи щодо встановлення особи зловмисника та його затримання. 

У Рівному в магазині застрелили людину – вбивцю розшукують (фото) У Рівному в магазині застрелили людину – вбивцю розшукують (фото) У Рівному в магазині застрелили людину – вбивцю розшукують (фото) У Рівному в магазині застрелили людину – вбивцю розшукують (фото) 

Згодом з'явилося фото ймовірного вбивці і його опис: чоловік кремезної тілобудови, був одягнений в темну футболку та світлі шорти. На вигляд 30-35 років.

Після скоєного зник у невідомому напрямку. 

У Рівному в магазині застрелили людину – вбивцю розшукують (фото) У Рівному в магазині застрелили людину – вбивцю розшукують (фото) 

Якщо ви володієте інформацією щодо вказаної особи, або іншою суттєвою інформацією терміново телефонуйте на спецлінію «102», або за номером 098 950 82 49.

Нагадаємо: у Ківерцях 42-річний чоловік на ґрунті ревнощів завдав товаришеві по чарці декілька ударів ножем у шию – 41-річний чоловік загинув від отриманих поранень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів