Поділитись:

На ОККО дозволили заправку в каністри

Понеділок, 18 липня 2022, 14:04
На ОККО дозволили заправку в каністри

Мережа автозаправних комплексів ОККО зняла обмеження на заправку пального для військових, волонтерів, а також у каністри.

Про це повідомила пресслужба WOG, інформує enkorr.

Починаючи з 14 липня мережа АЗК ОККО повністю зняла обмеження на заправку військових ЗСУ, волонтерів і великогабаритного транспорту (вантажні автомобілі, автобуси від 8 місць тощо), а також повернула змогу заправляти пальне у каністри.

Як зазначають в ОККО, решта клієнтів мають змогу заправити 40 літрів будь-якого пального чи більше, залежно від індивідуальних лімітів, які кожен водій бачить у своєму персональному кабінеті додатка Fishka.

Для безготівкових клієнтів, які заправляють пальне через талони, картки online, літри з гаманця Fishka, встановлені такі ліміти:

  • бензин А92/ А95/ Pulls 95 – до 100 л;
  • ДП/ Pulls Diesel – до 100 л;
  • автогаз – до повного бака.

Один водій може заправитися тільки за однією карткою Fishka. Також дозволили відпуск пального для одного пасажира з одного авто в каністру. При цьому відпуск пального для пасажира відбувається за його власною карткою Fishka.

«Співробітники компанії докладають чимало зусиль, щоб завезти в Україну якомога більше пального з Європи. Наразі завозимо його найбільше серед усіх мереж в Україні.

Проте, зважаючи на попит, станом на сьогодні ми ще не бачимо змоги скасувати ліміти на заправку повністю, та в процесі збільшення запасів нафтопродуктів на АЗК ліміти будуть пом’якшуватися», – зазначила керівниця департаменту корпоративних комунікацій мережі ОККО Ярослава Полякова.

Нагадаємо: з 15 липня дві з найбільших в Україні мереж автозаправок KLO і UPG скасували ліміти на бензин і дизельне пальне – придбати пальне можна і в бак, і в каністру, але для цього необхідно встановити застосунок АЗС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів