Поділитись:

Зеленський прокоментував звільнення Баканова і Венедіктової (відео)

Неділя, 17 липня 2022, 23:48
Зеленський прокоментував звільнення Баканова і Венедіктової (відео)

Президент Володимир Зеленський заявив, що великий обсяг злочинів проти нацбезпеки і зв’язків представників силових структур із спецслужбами рф ставить серйозні питання до керівників.

Про це йшлося у вечірньому зверненні президента.

"Зареєстровано 651 кримінальне провадження щодо державної зради та колабораційної діяльності працівників органів прокуратури, органів досудового розслідування, інших правоохоронних органів. У 198 провадженнях відповідним особам повідомлено про підозру. Зокрема, понад 60 працівників органів прокуратури та СБУ залишилися на окупованій території і працюють проти нашої держави.

Такий масив злочинів проти основ національної безпеки держави і зв’язків, які зафіксовані між працівниками силових структур України та спецслужбами РФ, ставлять дуже серйозні запитання до відповідних керівників. Кожне з таких питань отримає належну відповідь.

Сьогодні я ухвалив рішення про відсторонення від посад генерального прокурора та про усунення голови Служби безпеки України".

У неділю президент Володимир Зеленський відсторонив від посади генпрокурора Ірину Венедіктову і усунув главу СБУ Івана Баканова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів