Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 17 липня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині тижня, що минає:

Про луцьких спецпризначенців, які знищили ворогів та взяли в полон їхнього командира

Волинські бійці окремого загону спеціального призначення «Любарт» продовжують нищити окупантів, які вдерлися на нашу землю. 

Цими вихідними спецпризначенці, спільно з силами ЗСУ, успішно прийняли 12 годинний бій з ворогом.

На вихідних бійці ОЗСП "Любарт" ССО спільно з побратимами із ЗСУ прийняли 12 годинний бій. В результаті повністю ліквідована одна ворожа ДРГ і мінімум п‘ять вбитих окупантів. Шостого, який виявився командиром взводу, взяли в полон. Друга диверсійно-розвідувальна група російських загарбників, після вогневого контакту з нашими бійцями, з втратами відступила з поля бою», – йдеться в повідомленні.

Пізніше волинські воїни з'ясували, що ж за «пташку» вони впіймали: полонений, якого захопили бійці виявився лейтенантом так званої «днр». До того ж він є командиром взводу. Брав участь в окупації Маріуполя.

Про луцького активіста, який зламав палець Арестовичу

У Луцьку чоловік адвокатки Яни Кінах, активіст Ігор Кінах, зламав палець співробітнику муніципальної варти Івану Арестовичу.

У Луцьку працівник муніципальної варти хотів виписати Ігорю Кінаху протокол за неправильну парковку. Але, мабуть, водієві це не зовсім сподобалося і він зламав палець інспектору.

Проте сам Ігор Кінах, відповідаючи на запитання, навіщо це зробив, все заперечував і стверджував, що не скручував палець мунвартівцю.

Після інциденту, свідками якого стали чимало перехожих, Ігор Кінах сів у авто і почав утікати. Проте зловмисника упіймали на блокпості.

Потерпілий мунвартівець Іван Арестович розповів, що зробив припис за неправильно припаркований автомобіль. Нападник наздогнав його, запитав, чи справді його оштрафував він, і почав бити.

Медики діагностували у хлопця  перелом пальця зі зміщенням. Лікар одразу попередив: зламаний палець ніколи не буде таким, як раніше. А Іван Арестович, до слова, 13 років грав на баяні.

Про кримінал на волинській АЗС

Правоохоронці просять допомогти встановити особу невідомого чоловіка, який, можливо, має інформацію про кримінальне правопорушення, що було вчинене на АЗС поблизу міста Ковеля.

Про це у вівторок, 12 липня, повідомили на фейсбук-сторінці Ковельського районного управління поліції ГУНП у Волинській області.

Будь-яку інформацію, яка допоможе  встановити  особу, вказану на фото, повідомляйте у Ковельське районне управління поліції за телефоном 102, 616 45, 050 015 42 72, 066 993 35 81.

Правоохоронці гарантують конфіденційність.

 

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів