Поділитись:

Луцькі спецпризначенці знищили ворожу ДРГ та взяли в полон її командира (відео, оновлено)

Понеділок, 11 липня 2022, 18:08
Луцькі спецпризначенці знищили ворожу ДРГ та взяли в полон її командира (відео, оновлено)

Волинські бійці окремого загону спеціального призначення «Любарт» продовжують нищити окупантів, які вдерлися на нашу землю. 

Цими вихідними спецпризначенці, спільно з силами ЗСУ, успішно прийняли 12 годинний бій з ворогом.

Про успіхи на фронті воїни розповіли в своєму телеґрам-каналі.

«На вихідних бійці ОЗСП "Любарт" ССО спільно з побратимами із ЗСУ прийняли 12 годинний бій. В результаті повністю ліквідована одна ворожа ДРГ і мінімум п‘ять вбитих окупантів. Шостого, який виявився командиром взводу, взяли в полон. Друга диверсійно-розвідувальна група російських загарбників, після вогневого контакту з нашими бійцями, з втратами відступила з поля бою», – йдеться в повідомленні.

Пізніше волинські воїни з'ясували, що ж за «пташку» вони впіймали: полонений, якого захопили бійці виявився лейтенантом так званої «днр». До того ж він є командиром взводу. Брав участь в окупації Маріуполя.

«Персонаж вже декілька років відомий сайту "Миротворець". Тож після надання лікарської допомоги, він швидше за все розповість багато цікавого українським спецслужбам», – додають у ОЗСП.

Луцькі спецпризначенці знищили ворожу ДРГ та взяли в полон її командира (відео, оновлено)Луцькі спецпризначенці знищили ворожу ДРГ та взяли в полон її командира (відео, оновлено)Луцькі спецпризначенці знищили ворожу ДРГ та взяли в полон її командира (відео, оновлено) 

Нагадаємо: нещодавно луцькі спецпризначенці показали, як вчаться нищити окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів