ФК "Волинь" хоче в команду півзахисника з "Дніпра"

Понеділок, 18 січня 2016, 19:15

Представники луцької "Волині" звернулися до 21-річного півзахисника молодіжної команди "Дніпра" Олександра Васильєва з пропозицією спробувати свої сили в команді Віталія Кварцяного.

"Так, дзвонили з клубу "Волинь", цікавилися моєю думкою щодо можливої ​​оренди в луцькій команді. Але конкретно поки нічого не можу сказати, оскільки все залежить від переговорів мого агента Івіци Піріча, якому я повністю довіряю, і керівництва "Дніпра". В принципі, якщо всі сторони зійдуться в умовах, готовий спробувати свої сили в цій команді", - повідомив Васильєв у коментарі MatchDay.

"З першою командою "Дніпра" на збори до Іспанії я не потрапив, тому з понеділка починаю підготовку до сезону у складі молодіжної команди у Дмитра Михайленка. У відпустці був у Києві, форму теж підтримував, в тренажерний зал ходив. Так що до зборів буду готовий. Минулий рік для себе розділив би на два етапи. У другій частині минулого чемпіонату був фактично в першій команді, а потім вже рідше. Тим не менш, не засмучуюсь і має намір працювати далі, щоб проявити себе і пробитися в першу команду, або ж поїхати в оренду в іншу команду", - додав футболіст.