Поділитись:

Facebook дозволить прив’язувати п'ять профілів до одного облікового запису

Субота, 16 липня 2022, 05:23
Facebook дозволить прив’язувати п'ять профілів до одного облікового запису

Facebook тестує корисну функцію для мільярдів користувачів – соцмережа хоче надати можливість мати одразу кілька профілів. Таким чином у Meta хочуть утримати користувачів всередині сервісу, конкуруючи з іншими соцмережами.

Про це повідомляють Факти. Life.

Йдеться про чотири профілі, які будуть прив’язані до основного облікового запису. Це дозволить розділяти роботу, навчання та активний відпочинок між необхідними профілями. Наприклад, один можна створити для контактів по роботі, інший – для спілкування зі студентами зі своєї групи, а третій – присвятити собі та своїм родичам, які цікавляться вашим життям.

Перемикання між профілями буде максимально простим – це можна зробити, не виходячи з облікового запису за допомогою декількох кліків.

«Щоб допомогти людям адаптувати свій досвід на основі інтересів та відносин, ми тестуємо спосіб, який дозволяє людям мати більше одного профілю, прив’язаного до одного облікового запису Facebook. Будь-хто, хто використовує Facebook, повинен продовжувати дотримуватися наших правил», – розповів прессекретар компанії Леонардо Лама.

Однак функція вимагає і дотримання правил – профіль повинен містити реальне ім’я та прізвище власника облікового запису, щоб не заплутувати користувачів.

TikTok змушує Facebook радувати користувачів оновленнями – на тлі зростання сервісу з мільйонами відео користувачі поступово відмовляються від соцмережі Марка Цукерберга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 квітня 2024
07 квітня 2024
05 березня 2024
03 березня 2024
14 лютого 2024
11 лютого 2024
08 лютого 2024
11 січня 2024
06 грудня 2023
15 листопада 2023