Поділитись:

Замість ЗНО: що треба знати випускникам, які складають мультипредметний тест (відео)

Четвер, 14 липня 2022, 20:41

Національний мультипредметний тест, за яким абітурієнти цьогоріч вступатимуть до вищих навчальних закладів відбудеться вже зовсім скоро. Таке тестування в Україні проводитимуть вперше, воно у воєнний час замінює всім відоме зовнішнє незалежне оцінювання.

Зважаючи на те, що мультипредметний тест – нова процедура, у вступників виникає чимало запитань, щодо того як саме відбуватиметься процедура. Відтак одним з нововведень є те, що тестування відбуватиметься в дві зміни.

Коли відповідальні за пункти тестування отримують сигнал про повітряну тривогу, вони одразу блокують роботу сервісу в якому працюють учасники, а інші фахівці пункту та старші інструктори забезпечують систематизований вихід учасників з пункту тестування в укриття. У певній частині екзаменаційних центрів укриття знаходяться у приміщені цієї установи, яка приймає. Там учні перебуватимуть упродовж усієї повітряної тривоги.

Якщо повітряна тривога була короткочасною, то учасники тестування повертаються до аудиторії та продовжують роботу над тестом. Якщо ж була довготривала повітряна тривога. То учасники вже не зможуть повернутись до виконання тесту, але зможуть брати участь в додатковій сесії.

Детальніше про особливості тестування, дивіться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
20:57
14:09