Поділитись:

Вступ-2022: тестування для випускників відбуватиметься в таємному режимі

Вівторок, 12 липня 2022, 16:41

Місце і час просять не розголошувати з міркувань безпеки. 

В Українському центрі оцінювання якості освіти повідомили, що запрошення на Незалежний мультимедійний тест уже з'явилися в особистих кабінетах учасників і попросили не розголошувати місця проведення тестування.

«З міркувань безпеки ми не публікуємо інформації про те, де на території України відбудуться тестування, ні на сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, ні на наших офіційних сторінках у соцмережах. З цієї ж причини цьогоріч не оприлюднено графіка тестувань. Наполегливо рекомендуємо не розголошувати, де й коли проходитиме тестування, адже від цього може залежати безпека всіх учасників національного мультипредметного тесту», – йдеться у повідомленні. 

Запрошення уже отримали понад 206 тисяч учасників основної сесії НМТ. У них зазначено дату, час Києвом і адресу проведення тестування.

При цьому учасники, які планують проходити тестування за кордоном, мають врахувати, що в запрошеннях час зазначено за Києвом.

«Зверніть увагу: допуск до тимчасового екзаменаційного центру розпочинається за 30 хв і припиняється за 10 хв до початку тестування», – додали в УЦОЯО. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів