Поділитись:

Франція надасть Україні 36 легкозбірних мостів

П'ятниця, 15 липня 2022, 06:12

Українські дипломати спільно з французьким урядом та федерацією французьких промисловців MEDEF домовилися про передачу Україні 36 легкозбірних мостів довжиною від 23 до 46 метрів від компанії Matiere.

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства закордонних справ України.

Зазначається, що українські дипломати стимулюють іноземні компанії брати активну участь у відбудові української інфраструктури, зруйнованої Росією.

«Мостові конструкції французької компанії Matiere зможуть швидко замінити зруйновані українські мости, а згодом замінити їх на постійній основі», – йдеться у повідомленні.

Французька компанія Matiere має багаторічний досвід роботи зі швидкого розгортання мостових переходів для автомобільного та залізничного транспорту, особливо в країнах, де війна зруйнувала інфраструктуру.

Відомо, що 25 липня інженери французької компанії прибудуть в Україну і проведуть спільну оціночну місію з інженерами Укравтодору. Компанія зацікавлена в співпраці з українськими підрядниками та потенційно розглядає можливість розгортання виробництва цих мостових переходів в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів