Поділитись:

Visa перевела послуги та операції Приватбанку у хмару

Четвер, 14 липня 2022, 00:15
Visa перевела послуги та операції Приватбанку у хмару

Ця співпраця знаменує перший випадок, коли Visa забезпечила безпечне підключення із загальнодоступного хмарного середовища обробки в регіоні CEMEA (Центральна та Східна Європа, Близький схід та Африка) – з тих пір, як платформа стала доступною наприкінці 2021.

Про це повiдомили в прес-релiзi компанiї.

Позаяк команда ПриватБанку сприяла зміцненню фінансової стабільності України та працювала над забезпеченням безперебійної роботи платіжної інфраструктури, – по мірі того, як розгорталась війна, – банк переніс усі свої операції у хмару. Основною метою цього рішення стало зменшення ступеня залежності банку від апаратного забезпечення, розташованого в різних регіонах України, від знищення внаслідок неспровокованого російського вторгнення.
Наша основа – соціальна відповідальність. ПриватБанк — дуже сучасний та технологічно просунутий банк. Інформаційні технології були і залишаються нашим найвищим пріоритетом, особливо коли йдеться про захист даних та коштів клієнтів. Перенесення послуг у хмарне сховище, як ми бачимо зараз, забезпечує безперервний доступ клієнтів до фінансових послуг (картки, цифровий банкінг, банківські послуги, доступ до готівкових коштів тощо) у будь-який час і в цілому – фінансову безпеку наших клієнтів по всій країні. Це питання національної безпеки, – зауважив заступник Голови Правління ПриватБанку Маріуш Качмарек.
 

Платформа Visa Cloud Connect – це хмарна інфраструктура, яка дозволяє клієнтам з відповідних хмарних інфраструктур підключатися до VisaNet для обробки транзакцій. Рішення Visa Cloud Connect створене для того, щоб допомогти банкам-клієнтам та партнерам з існуючою хмарною інфраструктурою обробки даних підключитися до Visa, усуваючи залежність від телекомунікаційної інфраструктури.

Дане рішення приймає та проводить авторизації для всіх типів карток та транзакцій, у тому числі транзакцій без участі Visa, для направлення у відповідну асоціацію карток або шлюз для обробки. Крім того, Visa Cloud Connect може відправляти та отримувати пакетні файли в основні системи обробки VisaNet та з них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів