Поділитись:

Депутатів від «Слуги народу» позбавлятимуть мандату лише у двох випадках

Середа, 13 липня 2022, 17:12
Депутатів від «Слуги народу» позбавлятимуть мандату лише у двох випадках

Імперативний мандат застосовуватимуть лише у двох випадках – держзрада або корупція. В інших випадках позбавлення мандату не застосовуватиметься відносно народних депутатів чи депутатів місцевих рад під час дії воєнного стану.

Про це заявила голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк в інтерв'ю Радіо НВ.

«Імперативний мандат будемо застосовувати, коли має місце державна зрада і корупція. Тобто, якщо є корупція – то імперативний мандат застосовуємо», – уточнила Олена Шуляк. 

Вона додала, що за невиконання програми партії під час воєнного стану імперативний мандат не застосовуватимуть. Зокрема, не йдеться й про позбавлення мандату депутатів-прогульників.

Нагадаємо, що у Луцькій міській раді є і двоє депутатів, які пропустили найбільше засідань – по 10 засідань сесій. Це представник фракції «Слуга народу» Андрій Костенко та член фракції «Європейська Солідарність» Олександр Лазука. Як повідомлялося раніше, депутат Луцької міської ради від фракції «Слуга народу» Андрій Костенко не відвідує сесій тому, що, ймовірно, переховується від колекторів. Нібито через борги депутат уникає публічності й не з’являється у Луцькій міській раді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів