Поділитись:

Переселенці у Підгайцівській громаді отримують допомогу від благодійного фонду «Віримо в Україну» (фото)

Вівторок, 12 липня 2022, 15:25
Переселенці у Підгайцівській громаді отримують допомогу від благодійного фонду «Віримо в Україну» (фото)

 

Посадовці Підгайцівської громади докладають зусиль, аби налагодити співпрацю із волонтерськими центрами, іноземними благодійниками та мати можливість залучати від них допомогу для військових та тимчасових переселенців.

Про це у вівторок, 12 липня, повідомила пресслужба Підгайцівської громади.

Цього разу завдяки наданій допомозі фонду Юрія Гупала «Віримо в Україну», у Підгайцях сформували 70 продуктових наборів для сімей переселенців, які мешкають в громаді. 

Заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько зазначає, що війна – це не лише про боротьбу, а й про гуртування та турботу про тих, хто найбільше потребує підтримки. 

Завдяки фонду Юрія Гупала «Віримо в Україну», у Міжнародний день захисту дітей, боксами з подарунками обдарували маленьких мешканців Підгайцівської громади. Зараз виникла потреба допомогти тимчасовим переселенцям харчами, тож знову звернулись до благодійника та отримали необхідну допомогу.

Посадовець відвідав тимчасовий прихисток у селі Піддубці, де мешкають сім’ї з Херсонської, Миколаївської та Харківської областей, та особисто передав сім’ям пакунки з крупами, борошном, цукром, олією, молоком, кавою, солодощами та фруктами. 

Більшість переселенців проживають у громаді впродовж кількох місяців, налагодили побут, звикли, однак дуже чекають на повернення до рідних домівок.

«Сподіваємося, ЗСУ найближчим часом звільнить південні області України від окупантів. Ми ж докладаємо усіх зусиль, щоб тимчасові мешканці почувались захищеними, відновили сили та могли почати нове життя на Волині», – підсумував Валентин Приходько.

Переселенці у Підгайцівській громаді отримують допомогу від благодійного фонду «Віримо в Україну» (фото)Переселенці у Підгайцівській громаді отримують допомогу від благодійного фонду «Віримо в Україну» (фото)Переселенці у Підгайцівській громаді отримують допомогу від благодійного фонду «Віримо в Україну» (фото)Переселенці у Підгайцівській громаді отримують допомогу від благодійного фонду «Віримо в Україну» (фото)Переселенці у Підгайцівській громаді отримують допомогу від благодійного фонду «Віримо в Україну» (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів