Поділитись:

У Підгайцях подякували за працю медикам первинки (фото)

П'ятниця, 17 червня 2022, 23:25
У Підгайцях подякували за працю медикам первинки (фото)

З нагоди професійного свята – Дня медика у Підгайцівській громаді привітали колектив Підгайцівського центру первинної медико-санітарної допомоги та представників мережі фельдшерсько-акушерських пунктів громади.

Про це повідомляє пресслужба Підгайцівської громади.

Аби відзначити успіхи медиків Підгайцівської громади, на урочистості завітали заступниця голови Луцької районної військової адміністрації Валентина Рижук та начальник відділу охорони здоров’я Луцької РВА Владислав Груй. Посадовці подякували присутнім за відповідальність та професіоналізм у роботі, наголосили, що у районі Підгайцівські медики завжди перші, а рівень вакцинації від коронавірусу у громаді був найвищим на Волині, що свідчить про неабияку довіру пацієнтів.

Грамотою Луцької райдержадміністрації нагородили медичну сестру загальної практики сімейної медицини Підгайцівського центру первинної медико-санітарної допомоги Пшенюк Ірину Сергіївну, подяку Луцької РДА вручили завідувачці фельдшерського пункту села Струмівка Каширець Наталії Петрівні та молодшій медичній сестрі Підгайцівського ЦПМСД Лідії Семенівні Лівіцькій.

Заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь долучився до вітань – подякував колективу за сумлінну роботу та побажав медикам витримки, оптимізму та вдячних пацієнтів.

Грамотою Підгайцівської сільської ради нагородив лікаря загальної практики сімейної медицини КНП «Підгайцівський ЦПМСД Підгайцівської сільської ради» Бранюка Сергія Віталійовича та ресепшіоніста цього ж закладу Карабан Наталію Юріївну.

Подяки Підгайцівської сільської ради отримали лікар загальної практики сімейної медицини Підгайцівської амбулаторії Зарубіна Ірина Володимирівна, лаборантка Лищенської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Іванчук Світлана Володимирівна та в особі колективу КНП «Підгайцівський ЦПМСД Підгайцівської сільської ради» його директорка Гунько Ольга Ростиславівна.

Окрім того, з 1 липня Піддубцівська амбулаторія повернеться у підпорядкування Підгайцівської сільської ради та відновлять роботу фельдшерські пункти у Романівському, Звірівському та Борохівському старостинських округах.

Також директорка вручила грамоту від Управління охорони здоров'я Волинської обласної державної адміністрації за вагомі досягнення у професійній діяльності лікарю-терапевту Підгайцівського центру первинної медичної допомоги Євчук Валентині Володимирівні.

У Підгайцях подякували за працю медикам первинки (фото) 

У Підгайцях подякували за працю медикам первинки (фото) 

У Підгайцях подякували за працю медикам первинки (фото) 

З нагоди професійного свята усі отримали солодкі подарунки від Підгайцівської сільської ради та премії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
13 квітня 2024
10:00
11 квітня 2024
15:25
02 квітня 2024
28 березня 2024
25 березня 2024
20 березня 2024
12 березня 2024
08 березня 2024
07 березня 2024