Поділитись:

У Луцьку приїжджий хотів пограбувати готельно-ресторанний комплекс (фото)

Вівторок, 12 липня 2022, 12:35
У Луцьку приїжджий хотів пограбувати готельно-ресторанний комплекс (фото)

У Луцьку житель іншої області спробував пограбувати готельно-ресторанний комплекс – йому перешкодили співробітники закладу.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У понеділок, 11 липня, правоохоронцям надійшло повідомлення про скоєння грабежу в одному з готельно-ресторанних комплексів обласного центру. Зловмисник намагався відкрито заволодіти інструментами та іншими господарськими речами, що знаходились у підвальному приміщенні закладу.

Співробітники закладу перешкодили йому вчинити злодіяння, а поліцейські, які виїхали на місце події, затримали порушника. Встановлено, що це 58-річний мешканець іншої області. Напередодні він орендував номер у готелі цього комплексу.

Викрадені речі правоохоронці вилучили.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та вже оголосили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про замах на скоєння грабежу в умовах воєнного часу. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

У Луцьку приїжджий хотів пограбувати готельно-ресторанний комплекс (фото)У Луцьку приїжджий хотів пограбувати готельно-ресторанний комплекс (фото)

Нагадаємо: нещодавно у Камінь-Каширському районі 35-річний житель іншої області побив до втрати свідомості 63-річного волинянина, після чого задушив його подушкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024