Поділитись:

Волинська тероборона розповіла про ситуацію на українському кордоні

Неділя, 10 липня 2022, 17:50

Бійці 100 окремої бригади територіальної оборони Волині прозвітували про ситуацію, яка склалась на українсько-білоруському кордоні.

Про це тероборонівці повідомили в своєму телеграм-каналі.

За інформацією військових, за минулий тиждень ситуація значних змін не зазнала, ознак формування наступальних угрупувань противника не виявлено.

«Особовий склад нашої бригади територіальної оборони у взаємодії з іншими складовими сил оборони краю повністю контролює ситуацію у зоні своєї відповідальності вздовж кордону республіки білорусь», – йдеться в повідомленні.

За словами оборонців, окремі підрозділи збройних сил республіки білорусь продовжують виконувати маневри в районі кордону.

«Можливе проведення демонстраційних та провокаційних дій з боку підрозділів збройних сил Республіки Білорусь у прикордонній смузі . На блокпостах посилено режим контролю!» – пишуть волинські воїни.

У теробороні підсумовують: «Тривають заходи з нарощування інженерних загороджень та фортифікаційного обладнання. Командування бригади просить довіряти тільки офіційній та не розповсюджувати неперевірену та фейкову інформацію».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів