Поділитись:

На Волині зброю переплавили на господарські речі (фото)

Четвер, 30 вересня 2021, 12:50
На Волині зброю переплавили на господарські речі (фото)

На Волині правоохоронці знищили у ливарному цеху зброю і боєприпаси.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У четвер, 30 вересня, на ливарному заводі у Горохові утилізували зброю та боєприпаси, які були визнані  речовими доказами у кримінальних провадженнях та, відповідно до  рішень Волинського суду, підлягали знищенню.

Загалом  знищили дев'ять одиниць різноманітної зброї: пневматичну гвинтівку, два мисливських карабіни, одноствольну мисливську рушницю,  малокаліберну гвинтівку ТОЗ-12, два газових пістолети, два пістолети травматичної дії. Всю зброю переплавили на господарські речі.

Окрім того, знищили шляхом випалювання пороху майже 60 патронів.

Поліція нагадує: за незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки законом передбачено кримінальну відповідальність. Зокрема, санкція статті 263 Кримінального кодексу України, передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Однак, у випадку добровільної здачі зброї в органи та підрозділи поліції громадяни звільняються від кримінальної відповідальності.

На Волині зброю переплавили на господарські речі (фото)На Волині зброю переплавили на господарські речі (фото)На Волині зброю переплавили на господарські речі (фото)

Нагадаємо, 27 вересня, на вулиці Генерала Шухевича у Луцьку патрульні знайшли в автомобілі порушника вогнепальну зброю та два пристрої для вживання наркотиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів