Поділитись:

Головного поліцейського Ківерців судять за п'яне водіння (відео)

Четвер, 09 травня 2024, 13:07
Головного поліцейського Ківерців судять за п'яне водіння (відео)

Вже колишнього очільника Ківерцівської поліції Михайла Євтушика наприкінці березня 2024 року затримали п’яним за кермом. Він намагався «домовитися» з патрульними, а згодом – утекти. Посадовця вже звільнили з лав поліції й зараз він опинився на лаві підсудних. 

Про це пишуть Волинські новини з посиланням на сюжет ТРК «Аверс».

Михайло Євтушик очолив ківерцівську поліцію у 2020 році. До призначення на Волинь працював на посаді начальника Млинівського відділення поліції Дубенського відділу поліції ГУНП у Рівненській області. У березні 2024 року очільника Ківерцівської поліції спіймали п’яним за кермом. Він відмовився пройти освідування на алкотестері. Патрульні склали протокол про адміністративне правопорушення.

На час службового розслідування його відсторонили від займаної посади, а згодом звільнили.

На судове засідання Михайло Євтушик не з’явився, делегувавши своє представництво адвокату.

На відео з бодікамер патрульних зафіксовано, як Михайло Євтушик після зупинки авто наголошує, що є керівником поліції в Ківерцях, намагається комусь зателефонувати, а згодом просить патрульного відійти в сторону та припинити відеозйомку. Він відмовився пройти тест на вміст алкоголю.

Відповідно до представлених у суді відеодоказів, Михайло Євтушик у якийсь момент навіть намагався втекти.

Головного поліцейського Ківерців судять за п'яне водіння (відео)

Варто відзначити, що, згідно з останньою декларацією, поданою перед звільненням, у 2023 році в керівника Ківерцівської поліції раптово вгору пішли фінансові справи. Volvo 2007 року, яке Михайло Євтушик декларував у 2022 році, сім’я змінила на нове авто Toyota Camry 2023 року випуску вартістю понад півтора мільйона гривень.

Власницею транспортного засобу стала дружина Оксана Євтушик, яка працює в «Ощадбанку», а у 2020 році намагалася потрапити в облраду.

До слова, автомобіль, на якому Михайла Євтушика зупинили п’яним за кермом, Skoda на транзитних номерах, не зазначений у жодній декларації.

У грудні 2023 року син Михайла Євтушика Анатолій Євтушик став власником квартири в Луцьку вартістю понад півтора мільйона гривень. І нове авто, і квартиру, за даними декларації, придбано у кредит.

Зазначимо, що Анатолій Євтушик працює слідчим у Головному управлінні Національної поліції у Волинській області. Його зарплатня становить близько 300 тисяч на рік. Інший вагомий дохід відсутній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів