Поділитись:

Попік ногу у маршрутці: у Луцьку нарікають на перевізника

Четвер, 02 травня 2024, 15:05
Попік ногу у маршрутці: у Луцьку нарікають на перевізника

У Луцьку нарікають на перевізника «Транссіті», який обслуговує маршрути № 1, 26A, 26, 31 та 57. Мовляв, закупили погані автобуси, які «скидають температуру» від мотора в салон. Тому навіть у помірну температуру на вулиці, в салоні – пекло.

Про це журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» розповів лучанин Руслан Шевчук.

«У них викид температури від двигуна по трубах йде в салон. Це вони закупили таку конструкцію автобуса. Я їхав та обпалив ногу. Я до них дзвоню, кажу: «Чого у вас обігрівачі включені?». Ті кажуть – усе вимкнено. Каже, як у вас обігрівачі вимкнені, коли із двигуна температура скидується в салон. Зараз на вулиці +20o, а в салоні під +40o. Температура в салон від мотора іде +90o. Це автобус ISUZU. Там йшла труба, наче в чохлі, я притулив ногу і відчуваю, що пече. Там невеликий був опік. Я не розумію, хто скільки відкатів получив, щоб купити такі маршрутки, які на літо не перекривають це», – каже чоловік.

Конструкція у маршрутці №31Конструкція у маршрутці №31

За його словами, він звертався до перевізника, проте той просто відмахнувся й зазначив: «Така конструкція автобуса, нарікань ніколи не було». Окрім цього, чоловік звернувся зі скаргою у відділ транспорту Луцькради.

У коментарі нашим журналістам заступник очільника відділу Олександр Середа розповів, що така скарга до них надходить вперше, бо ж, за його словами, усі автобуси сертифіковані й відповідають стандартам. Проте з перевізником посадовець таки говорив й той має надати інформацію.

«Я дзвонив вчора до перевізника і він мав подивитися, де людина могла отримати опік. Перевізник має подивитися і надати інформацію. Чоловік подзвонив і все, а я маю коментарі давати... Перевізник подивиться і все, є конструкція автобуса... Це автобуси нові, сертифіковані з кондиціонерами й з усім», – зазначив Олександр Середа.

Олександр СередаОлександр Середа

Пан Олександр додав: таких звернень більше не надходило й на інших перевізників теж не скаржились. Бо ж здебільшого люди нарікають на вимкнені кондиціонери й усе. Але заступник підкреслив, що цьогоріч на це ще не скаржились.

Ми намагалися зв'язатися із самим перевізником, проте на наші дзвінки той не відповідає. Зауважимо, що редакція сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» у будь-який момент готова висвітлити позицію перевізника.

Нагадаємо: у Луцьку в тролейбусі стався конфлікт між хлопцем та контролеркою. На Луцькому підприємстві електротранспорту розпочали службове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів