Поділитись:

Українські військові мінують небезпечні напрямки на кордоні з Білоруссю (відео)

Субота, 09 липня 2022, 16:02
Українські військові мінують небезпечні напрямки на кордоні з Білоруссю (відео)

На кордоні з Білоруссю українські захисники покращують інженерне обладнання оборонних позицій та мінують небезпечні напрямки.

Про це розповів командувач об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, який здійснив робочу поїздку у Північну операційну зону, – повідомляє командування об'єднаних сил ЗС України.

Сергій Наєв відвідав позиції військовослужбовців ЗСУ та прикордонників, які стали міцним «щитом», щоб не дати противнику жодного шансу повторити наступ з півночі.

Він поспілкувався з військовослужбовцями безпосередньо на позиціях, ознайомився з умовами їх служби, оцінив рівень оборони та обговорив тактичні плани захисту.

«На даний час ситуація повністю контролюється військовими частинами Збройних сил України, підрозділами Державної прикордонної служби, підрозділами інших військових формувань та правоохоронних органів. Щодня наші оборонці виконують комплекс заходів щодо покращення інженерного обладнання оборонних позицій», – запевнив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Як повідомив командувач, зараз тривають заходи з мінування небезпечних напрямків та облаштування інженерних загороджень.

Підрозділи Державної прикордонної служби України здійснюють заходи щодо укріплення державного кордону України на всіх небезпечних та загрозливих напрямках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів