Поділитись:

П'ять ударів битою по голові: судили лучанина, який вбив свого батька

Субота, 09 липня 2022, 11:32
П'ять ударів битою по голові: судили лучанина, який вбив свого батька

У Луцьку судили чоловіка, який жорстоко побив рідного батька битою. Від отриманих травм той помер. 

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд Волинської області 4 липня.

Як вбачається з вироку, 15 липня 2022 року лучанин перебував у стані алкогольного сп'яніння і у нього виник словесний конфлікт з батьком. Тож він за допомогою бити завдав потерпілому п'ять ударів по голові, чим спричинив тяжкі травми, від яких той помер.

У суді обвинувачений визнав свою вину, щиро розкаявся та просив суворо не карати.

Свідок у справі – двоюрідна сестра обвинуваченого – у суді зазначила, що безпосередньо свідком конфлікту не була, однак знала потерпілого, як дуже конфліктну людину. За її словами, чоловік зловживав спиртними напоями та часто влаштовував конфлікти зі своїм сином. Тож просила суд суворо не карати обвинуваченого.

Як обтяжуючу обставину суд урахував наявність родинних зв'язків між обвинуваченим і потерпілим. Як пом'якшуючі обставини – щире каяття та активне сприяння розкриттю злочину. 

Дослідивши всі обставини справи, суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком 4 роки.

До слова, обвинувачений не одружений та має на утриманні двох малолітніх дітей.

Нагадаємо, що за процесуального керівництва Камінь-Каширської окружної прокуратури 35-річному жителю села Кам’януха Камінь-Каширського району повідомлено про підозру у незаконному проникненні до житла та умисному вбивстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів