Поділитись:

«Ракета», яку виявили у водосховищі на Буковині, виявилась підвісним баком літака (фото)

П'ятниця, 08 липня 2022, 17:24
«Ракета», яку виявили у водосховищі на Буковині, виявилась підвісним баком літака (фото)

Знайдений на дні Дністровського водосховища металевий предмет, який у Чернівецькій ОВА назвали «ворожою ракетою», виявився підвісним паливним баком літака.

Про це інформує Zaxid.net.

Про виявлення «ворожої ракети» у водосховищі на території Чернівецької області вранці п’ятниці, 8 липня, повідомив офіційний телеграм-канал Чернівецької обласної військової адміністрації «Твоя Буковина». Повідомлення про виявлення російської ракети перепостив і голова Чернівецької ОВА Сергій Осачук. Згодом інформацію підхопили всі місцеві чернівецькі видання та кілька всеукраїнських ЗМІ.

«На території Чернівецької області у Дністровському водосховищі на глибині 20 метрів дайвери знайшли ворожу ракету. На місці працюють спеціалісти», – зазначалося у ранковому повідомленні. До короткої інформації додавалося «ексклюзивне відео» з місця події – водойми, де нібито виявили російську ракету.

Вже о 13:17 п’ятниці, 8 липня, у телеграм-каналі «Твоя Буковина» з’явилося повідомлення, в якому зазначається, що знайдений на дні водосховища предмет виявився не російською ракетою, а підвісним паливним баком літака. На оприлюдненому фото видно, що знахідка довго пролежала у воді.

«Предмет, який дайвери виявили на дні Дністровського водосховища, виявився не ракетою, а паливним баком літака», – зазначається у повідомленні.

У поліції та ДСНС Чернівецької області про знахідку у Дністровському водосховищі нічого не повідомляли.

Зазначимо, Буковина наразі є єдиною областю України, по якій з часу початку повномасштабного вторгнення рф в Україну російські війська не завдавали ракетних ударів.

«Ракета», яку виявили у водосховищі на Буковині, виявилась підвісним баком літака (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів