Поділитись:

Копають, зварюють, міняють: «Луцьктепло» готується до опалювального сезону (фото)

П'ятниця, 08 липня 2022, 16:20
Копають, зварюють, міняють: «Луцьктепло» готується до опалювального сезону (фото)

В рамках підготовки теплових мереж до прийдешнього опалювального сезону всі ремонтні бригади «Луцьктепла» виконують роботи на різних ділянках.

Про це у п'ятницю, 8 липня, повідомили на сайті ДКП «Луцьктепло».

На початку червня були виконані роботи із заміни аварійної ділянки теплових мереж від центрального теплового пункту на вул. Дубнівській, 12, та з ліквідації витоку на мережах діаметром 219 мм на вул. Світла, 1.

Окрім того, завершені роботи із заміни аварійних ділянок на бульварі Дружби Народів, 11, де заміні підлягало близько 70 м мережі діаметром 325 мм, та на бульварі Дружби Народів, 2-4, де були виконані роботи з винесення аварійної ділянки теплової мережі з влаштуванням попередньо-ізольованих трубопроводів гарячого водопостачання діаметрами 89 мм та 57 мм.

Копають, зварюють, міняють: «Луцьктепло» готується до опалювального сезону (фото) Копають, зварюють, міняють: «Луцьктепло» готується до опалювального сезону (фото) Копають, зварюють, міняють: «Луцьктепло» готується до опалювального сезону (фото) Копають, зварюють, міняють: «Луцьктепло» готується до опалювального сезону (фото) Копають, зварюють, міняють: «Луцьктепло» готується до опалювального сезону (фото)
Результати виконання робіт на бульв. Дружби Народів, 2-4

У тепловій камері на вул. Грабовського виконані роботи з влаштування запірної арматури на зворотному трубопроводі діаметром 500 мм. Влаштування запірної арматури на подавальному трубопроводі у цій же камері було виконано попереднього року. Влаштування чи заміна запірної арматури великих діаметрів здійснюється коштом інвестиційної програми підприємства.

Копають, зварюють, міняють: «Луцьктепло» готується до опалювального сезону (фото) Копають, зварюють, міняють: «Луцьктепло» готується до опалювального сезону (фото)
Монтаж запірної арматури в ТК на вул. Грабовського

Наразі в мікрорайоні ЛПЗ роботи тривають ще на двох об’єктах – на бульварі Дружби Народів, 4, виконуються земляні роботи з розкриття теплової мережі до гуртожитку № 4 для заміни аварійної ділянки теплової мережі, а на вул. Бенделіані, 3а, виконані земляні роботи для проведення заміни аварійної ділянки теплових мереж на попередньо-ізольовані труби як централізованого опалення, так і постачання гарячої води. Загалом тут буде замінено близько 45 м мереж у чотири-трубному вираженні. 

Впродовж червня також були виконані роботи із заміни аварійних ділянок теплової мережі на вул. Софії Ковалевської, 22, та підготовлені майданчики для проведення робіт на вул. Софії Ковалевської, 25 та 52, де роботи з ліквідації витоків по гарячому водопостачанню будуть проведені під час планової зупинки котельні на вул. Вороніхіна, 15а, з 11 липня.

Наприкінці травня розпочалися роботи на аварійній ділянці теплової мережі із заміною на нові попередньо-ізольовані трубопроводи на розі вул. Кравчука – просп. Соборності. Роботи тривали впродовж червня, що дозволило виконати практично увесь комплекс земляних та зварювальних робіт, а на початку липня перейти до гідровипробування ділянки мережі.

Копають, зварюють, міняють: «Луцьктепло» готується до опалювального сезону (фото) Копають, зварюють, міняють: «Луцьктепло» готується до опалювального сезону (фото) Копають, зварюють, міняють: «Луцьктепло» готується до опалювального сезону (фото) Копають, зварюють, міняють: «Луцьктепло» готується до опалювального сезону (фото)
Прокладена ділянка теплової мережі на вул. Кравчука - просп. Соборності

Інший інвестиційний захід, що реалізується підприємством упродовж міжсезоння – влаштування вузлів комерційного обліку теплової енергії (ВКО) в багатоквартирних житлових будинках. У червні ВКО було встановлено у 15 будинках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів