Поділитись:

Путін провокуватиме НАТО на будь-яку агресію у свій бік, – Жданов

П'ятниця, 08 липня 2022, 09:05
Путін провокуватиме НАТО на будь-яку агресію у свій бік, – Жданов

Президент росії володимир путін буде провокувати НАТО на будь-яку агресію у свій бік.

Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов, – пишуть Українські Національні Новини. 

Він зазначив, що росія не піде у відкритий конфлікт відносно Латвії та Литви, бо вони – в Альянсі, але буде робити все можливе, аби спровокувати країн-членів НАТО.

«Є загроза (для НАТО, – ред.) тільки в плані провокаційних дій і політичних погроз (...) путін розуміє, що НАТО ніколи не піде першим у наступ проти російської федерації. Але росія буде провокувати НАТО. Вони теж на Альянс першими не підуть, тому що самі ж розуміють різницю між збройними силами росії і НАТО. Спровокувати на перший постріл, щоб потім звинуватити Альянс в агресивності – ось в цьому сенсі так – це основна стратегія рф. Я навіть не сумніваюсь в тому, що росія здатна підготувати щось на кордоні: будуть їздити танки вздовж прикордонних стовпчиків, стріляти у всі сторони і провокувати, аби НАТО якось відповіло будь-якою агресивною дією. А Соловйов зі Скабєєвою будуть сидіти з камерою в кущах, щоб це зняти і відразу ж презентувати це на Радбезі ООН. Мовляв, дивіться, НАТО здійснила агресивні дії проти рф, але росія відкрита для перемовин», – розмірковує Жданов.

Експерт зазначив, що після таких провокацій зі сторони рф путін може перетворитися з агресора в жертву і повернутися на світовий політичний Олімп.

«Після таких провокацій усе може перевернутися з ніг на голову, а путін повернеться на Олімп світової політики, бо перемовини вже треба буде проводити не з Києвом, а зі всім світом. Ось чого добивається путін. Його стратегія – спровокувати і відразу ж здатись у полон, сісти за стіл перемовин, бо це не він напав, а нібито на нього», – повідомив військовий експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів