Поділитись:

Росіянин, який на «зебрі» збив жінку на Волині, отримав вирок

Середа, 06 липня 2022, 13:19
Росіянин, який на «зебрі» збив жінку на Волині, отримав вирок

Уродженець Хабаровського краю російської федерації, росіянин, громадянин України, який працював слюсарем у Нововолинську, постав перед судом. Судили чоловіка за скоєну ДТП з потерпілою.

Про це йдеться у вироку Іваничівського районного суду Волинської області від 29 червня.

Як вбачається із вироку, 22 вересня 2021 року о 7:45 чоловік їхав на мотоциклі Leader дорогою Нововолинськ–Локачі у бік Нововолинська.

Жінка переходила дорогу по «зебрі» з лівої сторони на праву. Суд дійшов висновку, що водій міг та повинен був відреагувати на перешкоду та зменшити швидкість руху. Однак, він не зробив цього, внаслідок чого здійснив наїзд на пішохідку.

В результаті ДТП жінка отримала численні травми.

У суді чоловік свою провину визнав повністю та частково визнав цивільний позов потерпілої. Однак, у суді жінка зазначила, що попри обіцянки, обвинувачений не виплатив їй компенсації.

Дослідивши всі обставини справи, суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком 5 років умовно з іспитовим строком 3 роки. Також мотоциклісту доведеться компенсувати витрати на лікування потерпілої розміром майже 39 тисяч гривень та 100 тисяч гривень моральної шкоди.

Нагадаємо, що у Луцьку 19 вересня 2021-го року на вулиці Глушець сталась дорожньо-транспортна пригода: авто на єврономерах збило дівчину. Дівчина, яку збило авто, зазнала важких трав, а волинянину, який спричинив цей інцидент винесли вирок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів