Поділитись:

Вибір найкращої побутової швейної машинки*

Вівторок, 05 липня 2022, 17:33
Вибір найкращої побутової швейної машинки*

Купуючи швейну машинку для дому, враховують її потужність, споживання електроенергії та наявність необхідних функцій. Ідеальним ресурсом для придбання  надійного побутового приладу є компанія «Шпулька». Для оформлення покупки виробу слід перейти за посиланням https://spool.com.ua/elektromehanicheskie-shveynye-mashiny. Найпоширенішими побутовими моделями є комп'ютерні, швейно-вишивальні та електромеханічні машинки. Третій варіант виробів, оснащений електромотором, є найпростішим у керуванні та найдоступнішим за ціною.

Швейні машини з програмним керуванням

Процес роботи тут спрощується завдяки наявності електронного блоку керування. Навіть за відсутності досвіду та спеціальної підготовки на швейній машинці з програмним керуванням користувач залишає на тканині рядки будь-яких типів. В електромеханічній моделі передбачено 32 види рядків, а в комп'ютерній платі побутового приладу закладено 197 видів операцій. Якщо вартість такої машинки комусь видається зависокою, можна замовити виріб із 56 видами рядків. Корисними в роботі можуть бути потрійні посилені та оверлочні рядки, трикотажні шви.

Особливості найкращої моделі:

  • наявність функції заднього ходу для закріпок;
  • наявність регулятора тиску лапки;
  • чутлива педаль керування — вона повинна відгукуватись на легкий дотик ноги;
  • можливість робити рівні рядки, що не стягуються;
  • наявність функції довжини та ширини стібків;
  • функція обробки ґудзикових петель;
  • наявність рукавної платформи;
  • наявність лінійки біля притискної лапки;
  • розташування човника — ідеальним варіантом для домашніх робіт є горизонтальний човниковий механізм.

Не менш необхідною технологією у машинці є реверс. Завдяки задньому ходу користувач робить на тканинах закріпки, що утримують шви від розповзання.

Для домашнього використання швейної машини наявність великої кількості операцій не потрібна. Насамперед це стосується типу рядків, з-поміж яких достатньо прямого і зигзагоподібного швів. Перший тип рядка повинен бути ідеально прямим, що робить виріб більш охайним та привабливим. Завдяки зигзагоподібному рядку створюють декоративні вишивки. Обов'язково повинен бути регулятор довжини і ширини рядків. Побутову швейну машинку від промислової моделі відрізняють за кількістю функцій та потужністю. Професійні моделі працюють від електромережі напругою 380 вольт.

Найдоступнішими за ціною є електромеханічні швейні машини. Вони не менш надійні за моделі з програмним керуванням. Їх використовують не тільки в побуті, а й у багатьох ательє. Низька вартість моделей не відбивається на їхній якості. Головне — замовляти вироби відомих брендів. Низькоякісними швейними машинками можуть бути лише контрафактні побутові прилади. Купуючи вироби компанії Necchi, точно не помилитесь. Для дому підійде модель M213A. У ній передбачено 15 швейних програм та можливість регулювання рядка. Завдяки потужному електродвигуну та спеціальному гребінцю пошиттю піддаються будь-які щільні тканини.

Не менш надійними є швейні машини JANOME. Модель можна підібрати з оптимальним співвідношенням ціни та якості. Модель HD1023 відповідає усім параметрам ідеальної побутової швейної машини:

  • вертикальний човниковий механізм;
  • кількість швейних операцій — 23;
  • типи рядків — трикотажні, робочі, оверлочні;
  • наявність регулятора тиску лапки та вбудованого нитковтягувача.

Завдяки металевій станині значно збільшено експлуатаційний ресурс виробу.

Надрукувати
мітки:
коментарів