Поділитись:

У Луцьку призупинили ремонт проспекту Волі

Вівторок, 05 липня 2022, 08:02
У Луцьку призупинили ремонт проспекту Волі

У Луцьку призупинили капітальний ремонт проспекту Волі. Це сталося через те, що Кабмін обмежив можливість казначейства здійснювати оплату капремонтів

Зі слів директора департаменту економічної політики Луцької міськради Бориса Смаля, частину робіт фахівці підрядної фірми за домовленістю виконали в кредит приблизно на 17 мільйонів гривень, – інформує Суспільне. 

«При наявності коштів ми не зможемо заплатити, бо не можна платити. Це причина – чому основні роботи зупинені. Як тільки Кабмін скасує такі обмеження, і буде літо чи рання осінь – ми це діло продовжимо», – говорить Борис Смаль.

Як зазначив посадовець, окрім призупинення ремонту проспекту Волі, в Луцьку також перенесли частину запланованих робіт у різних галузях на невизначений термін.

«Орієнтовно на 30 млн не виконані будуть роботи по благоустрою закладів освіти, понад 5 млн – по закладах культури, більше 4 млн – по спортивних закладах. Це всі ті об'єкти, які планували різного роду роботи (поточні, капітальні), але через неможливість заплатити виконані не будуть», – додав начальник департаменту економічної політики.

Для того, щоб завершити ремонт цього року, говорить посадовець, потрібно ще приблизно 25 мільйонів гривень. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів