Поділитись:

Путін наказав «перепочити» окупантам, які захоплювали Луганщину

Понеділок, 04 липня 2022, 18:38
Путін наказав «перепочити» окупантам, які захоплювали Луганщину

фото ілюстративне - (москаль відпочиває)

Головний терорист світу владімір путін наказав своєму міністрові оборони сєргєю шойгу дати «перепочинок» військам, які брали участь в окупації Луганської області.

Про це повідомляє російське пропагандистське медіа «ТАСС».

путін сказав, що ці підрозділи армії рф «мають відпочити» й «наростити свої бойові можливості».

Фактично глава рф визнав, що його армія під час боїв у Луганській області втратила свій наступальний потенціал і не може далі вести бойові дії.

Водночас путін закликав угруповання загарбників «Схід» і «Захід» виконувати завдання «за планом».

Крім того, він пообіцяв нагородити всіх військовослужбовців, які «відзначилися» під час окупації Луганщини.

путін нечасто публічно віддає накази щодо війни в Україні. Наприклад, 21 квітня він на камеру назвав недоцільним штурм «Азовсталі» у Маріуполі, наказав його припинити й узяти завод в облогу. Але після цього наступ росіян там не припинився.

Напередодні шойгу відзвітував путіну про повну окупацію Луганської області. У Генштабі ЗСУ ввечері підтвердили, що після важких боїв за Лисичанськ, який був останнім великим вільним містом на Луганщині, Сили оборони України були змушені відійти із займаних позицій та рубежів. Там зазначили, що в умовах кратної переваги російських окупаційних військ в артилерії, авіації, реактивних системах залпового вогню, боєприпасах та особовому складі продовження оборони міста «призвело б до фатальних наслідків».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів