Поділитись:

Захищала матір: на Волині судили жінку, яка встромила ніж у живіт чоловікові

Неділя, 03 липня 2022, 12:42
Захищала матір: на Волині судили жінку, яка встромила ніж у живіт чоловікові

На Волині судили жінку, яка у ході сімейного конфлікту встромила ножа у живіт своєму чоловікові.

Відповідний вирок ухвалив Маневицький районний суд Волинської області.

Як вбачається із вироку, 4 серпня 2021 року у родині виник конфлікт – чоловік намагався виштовхати з приміщення свою тещу. Жінка, вступившись за матір, схопила кухонного ножа і вдарила ним у живіт свого чоловіка. 

У суді обвинувачена пояснила, що суперечка виникла через ревнощі чоловіка. Він замахнувся залізним кухлем на свою тещу і штовхнув її на електроплиту. Оскільки за декілька днів до конфлікту чоловік вже бив її – жінка вирішила захищатися, взявши до рук ножа.

Після завдання удару ножем у живіт, жінка викликала «швидку». У суді свою провину визнала повністю та просила суворо не карати.

Чоловік у суді підтвердив показання дружини й зазначив, що не має до неї претензій. Ба більше – визнав, що спровокував протиправні дії жінки своїм неправильним ставленням щодо неї.

Дослідивши всі докази у справі, суд визнав жінку винною та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років умовно з іспитовим строком 1 рік.

Про обвинувачену відомо, що вона раніше не судима, має вищу освіту та виховує двох дітей.

Нагадаємо, що трагічними наслідками могла закінчитись словесна суперечка у Ковелі, яка переросла у поножовщину. Життя постраждалого вдалось врятувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів