У Луцьку не поділили дорогу ВАЗ та «німець»

Четвер, 30 червня 2022, 17:43

У четвер, 30 червня, вранці патрульні отримали повідомлення про автопригоду в мікрорайоні Гуща, що у Луцьку. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що водій ВАЗ, здійснюючи маневр розвороту з правої смуги, не надав дорогу автомобілю Volkswagen Passat, який рухався попутно у лівій смузі.

Про це йдеться на сторінці Патрульної поліції у Фейсбуці.

«Відповідно до ПДР, перед поворотом або розворотом водій повинен завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку. Однак трапляються випадки, коли водії нехтують цим елементарним правилом. Наслідок – ДТП», – йдеться у повідомленні.

Як додають правоохоронці, обійшлося без травмованих, лише автомобілі зазнали механічних пошкоджень із матеріальними збитками.

На порушника склали адміністративний матеріал за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

 

Нагадаємо, що днями на автодорозі Устилуг – Луцьк – Рівне патрульні зупинили автомобіль Haval H9 за порушення допустимої швидкості – «паркетник» рухався зі швидкістю 87 км/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: