Поділитись:

Смачна чесна їжа стане нормою життя лучан*

Понеділок, 27 червня 2022, 16:27

На території житлового комплексу «Яровиця» у Луцьку відкрився новий магазин їжі.

 

Варто сказати, що це не черговий продуктовий маркет з традиційним набором товарів. Тут ви не знайдете цигарок чи алкоголю, але точно зекономите час, щоб не готувати вдома. Про вас подбають вмілі, говіркі й майстерні кухарі. Тому буде смачно, як у мами. 

    

«Вепр» – це не лише місце ведення бізнесу, приготування смачної чесної їжі, але й територія приємного спілкування, добра та світлих посмішок.

   

Хороші емоції, смачна чесна їжа і неабиякий шарм людяності, доброти й вишуканості від магазину «Вепр» тепер доступні жителям Луцька.

     


«Нам важливо дарувати покупцеві, якого вважаємо своїм другом, хороші емоції завдяки відмінному смаку приготовленої для нього їжі, від спілкування з персоналом, від багаторічних традицій смачної чесної їжі!», – зазначає засновник справи Олег.

 

Колектив нового магазину бачить головним завданням індивідуальний підхід до кожного гостя – якісною продукцією та доступною ціною. А це, безумовно, задає тон у роботі магазину. Цікаво, що всі  запропоновані товари адаптовані до української кухні.

  

У новому магазині все радує око не лише обслуговуючого персоналу, але і вдячних відвідувачів. Тут можна побачити живу зелень у горщиках, цікаві художні композиції, і, найголовніше, гарні, духмяні і свіжі страви, що хвилюють уяву покупця, який завітав поласувати чимось смачненьким.

   

Завдання магазину – звільнити людей від приготування їжі вдома. Щоб вони мали більше часу на себе, на спілкування, на відпочинок. Тому гості мають зрозуміти, що чим частіше вони купуватимуть у «Вепрі», тим свіжішими там будуть продукти. 

  

«Вепр» має хорошу програму лояльності – сучасну, інноваційну і максимально прозору. Подібний підхід до обслуговування є справжнім подарунком для покупців, бо справді дозволяє заощаджувати не на словах, а у грошах. Тому цей бізнес є сильним кроком до людей зі щирістю, з добротою, з бажанням допомогти. Саме у цьому проявляється тотальна відкритість бренду. 

  

Завдяки унікальним дизайнерським рішенням та високому рівню обслуговування і якісній продукції, «Вепр» залюбки стане чудовим помічником і годувальником для кожної сім’ї, яка завітає у магазин, адже тут усе смачне, свіже і з найкращої сировини.

   

«У нашому магазині все дуже мобільне. Ми відкриті. Ми готові адаптуватися і змінюватися відповідно до бажань покупця». – говорить підприємець, обличчя бренду Олег.

    

Надрукувати
мітки:
коментарів