Поділитись:

Директора Рівненської АЕС, син якого убив жінку, перевели на іншу посаду

Понеділок, 27 червня 2022, 13:40
Директора Рівненської АЕС, син якого убив жінку, перевели на іншу посаду

Директора Рівненської АЕС Павла Павлишина, сина якого звинувачують у вбивстві жінки, перевели на іншу посаду. 

Про це зранку у понеділок, 27 червня повідомили у «Енергоатомі». 

Так, відсьогодні генерального директора ВП «Рівненська АЕС» Павла Павлишина на період дії воєнного стану відповідно до статті 3 Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» переведено на посаду директора ВП «Атомремонтсервіс».

Очолюючи «Атомремонтсервіс», Павло Павлишин має забезпечити якнайшвидшу ліквідацію пошкоджень критичної інфраструктури внаслідок бойових дій та окупаційної діяльності ворога в м. Славутич та на об‘єктах, розташованих у Чорнобильській зоні відчуження на майданчику Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива ВП «Атомремонтсервіс», а також своєчасне та якісне виконання ремонтних робіт, зокрема й аварійних і позапланових, на майданчиках АЕС та інших об‘єктах Енергоатома.

«Зазначене кадрове рішення також сприятиме об‘єктивному й неупередженому розслідуванню правоохоронних органів щодо побиття і подальшої смерті 64-річної жінки у Вараському районі Рівненщини», – пишуть у «Енергоатомі».

Обов’язки генерального директора Рівненської атомної електростанції впродовж цього періоду тимчасово виконуватиме головний інженер РАЕС Павло Ковтонюк. Виконання обов’язків головного інженера станції покладено на заступника головного інженера з технології та інжинірингу Вячеслава Стоянова.

Нагадаємо, син директора Рівненської АЕС побив жінку похилого віку. Від отриманих травм вона померла. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
11 вересня 2023
12 липня 2023
01 липня 2023
15 червня 2023
19 квітня 2023
16 березня 2023
18 січня 2023
10 листопада 2022
24 липня 2022
01 червня 2022