Поділитись:

Ворожа артилерія не стихає, – Гайдай про оборону Лисичанська (фото)

Понеділок, 27 червня 2022, 08:53
Ворожа артилерія не стихає, – Гайдай про оборону Лисичанська (фото)

Російські війська атакують Лисичанськ із Попаснянського напрямку, у місті багато пошкодженого житла та інфраструктури.

Про це у понеділок, 27 червня, повідомив у телеграмі голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«У Лисичанську, Вовчоярівці, Лоскутівці та Верхньокам’янці росіяни не припиняють руйнувати житло, промислові та адміністративні об’єкти. Немає такої години, коли ворожа артилерія стихає», – написав він.

За словами Гайдая, напередодні штурмова авіація окупанта завдала ударів по Лисичанську та Вовчоярівці. У Вовчоярівці точаться бої. Росіяни намагалися атакувати у районі Верхньокам’янки, але змушені були відійти – «не всі з них це змогли зробити самостійно». 

Голова військової адміністрації зазначив, що у Лисичанську руйнувань зазнали щонайменше п’ять багатоповерхівок, в одній із яких вигоріли одразу 10 квартир. На одній із вулиць були знищені одразу шість приватних будинків.

Також росіянами обстріляна територія автовокзалу, будівлі Свято-Митрофанівського храму, храму Святої Великомучениці Варвари, одне із підприємств, приміщення прикордонного загону та одну з адмінбудівель.

«Вони намагаються блокувати місто з півдня, при цьому нищать все що є, куди може дістати їхня артилерія та системи залпового вогню. Тримаємо оборону Лисичанська», – додав Гайдай.

Ворожа артилерія не стихає, – Гайдай про оборону Лисичанська (фото)Ворожа артилерія не стихає, – Гайдай про оборону Лисичанська (фото)Ворожа артилерія не стихає, – Гайдай про оборону Лисичанська (фото)Ворожа артилерія не стихає, – Гайдай про оборону Лисичанська (фото)Ворожа артилерія не стихає, – Гайдай про оборону Лисичанська (фото)Ворожа артилерія не стихає, – Гайдай про оборону Лисичанська (фото)Ворожа артилерія не стихає, – Гайдай про оборону Лисичанська (фото)Ворожа артилерія не стихає, – Гайдай про оборону Лисичанська (фото)Ворожа артилерія не стихає, – Гайдай про оборону Лисичанська (фото)Ворожа артилерія не стихає, – Гайдай про оборону Лисичанська (фото)Ворожа артилерія не стихає, – Гайдай про оборону Лисичанська (фото)Ворожа артилерія не стихає, – Гайдай про оборону Лисичанська (фото)Ворожа артилерія не стихає, – Гайдай про оборону Лисичанська (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів