Поділитись:

ФСБ вчить правильно хвалити путіна: СБУ перехопила методички (відео)

Неділя, 26 червня 2022, 19:05
ФСБ вчить правильно хвалити путіна: СБУ перехопила методички (відео)

СБУ перехопила нові методички фсб, у яких російських чиновників вчать правильно хвалити путіна та коментувати війну в Україні.

Як повідомляє Служба безпеки України, документ з приміткою «до неухильного використання» службовці СБУ перехопили під час його розсилання секретними каналами зв’язку до федеральних органів виконавчої влади рф.

Як слідує з перехопленого документа, цими методичками послуговувалися і на концерті в Лужніках у березні, і на Економічному форумі у Петербурзі у червні.

Один із головних наказів фсб – хвалити путіна. Адже це він нібито «особисто захистив росію від знищення, а росіян – він стояння на колінах».

У якості аргументу російські силовики наводять цілий блок «найчеснішої статистики» про захмарну підтримку російського диктатора та перераховують аргументи, щоб росіяни не боялися дефолту та міжнародних санкцій.

Окремий напрямок пропаганди – робота з молоддю.

Наприклад: блокування Instagram спецслужби рф називають повною перемогою російської влади і очевидним провалом Заходу. , Тому що більшість росіян буцімто віддають перевагу «Одноклассникам».

Нагадаємо, що представники окупаційних адміністрацій росії в Донецькій та Луганській областях створили понад 200 постійних і тимчасових місць незаконного утримання полонених українських військовослужбовців та цивільних осіб, у тому числі журналістів і волонтерів. Через ці в’язниці вже пройшло понад 4 тисяч осіб, більшість із яких піддавались катуванням та нелюдському поводженню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів