Поділитись:

У Луцьку на благодійному чемпіонаті з легкої атлетики змагалися 360 спортсменів

Субота, 25 червня 2022, 18:37
У Луцьку на благодійному чемпіонаті з легкої атлетики змагалися 360 спортсменів

У Луцьку відбувся благодійний чемпіонат з легкої атлетики. Більше 350 спортсменів зі всієї України прибули до обласного центру Волині, аби продемонструвати свої вміння та допомогти ЗСУ.

Наталія Кобза приїхала до Луцька на всеукраїнські змагання із Дніпра. Вона – легкоатлетка. Бігає дистанції 100, 200 та 400 метрів. Спортсменка вперше від початку війни взяла участь у змаганнях. Попри війну вона готувалася до них як могла: бігала у парках, скверах, бо усі стадіони зачинені.Каже, що вийти на стадіон – це велика необхідність для спортсменів.

Легкоатлетка Анастасія Лазебник розповідає, що під час війни не припиняла тренуватися:

«Моя команда порозїжджалася. І тренер також. Я їздила до тренера на зброри у Болгарію».

Головний тренер збірної команди з легкої атлетики Дмитро Фатєєв розповів, що на чемпіонаті у Луцьку нині представлено майже усі види легкої атлетики: від бігу до кидання списа та інших. У змаганнях беруть участь три учасники Олімпійських ігор, а також вісім майстрів спорту України міжнародного класу. Чемпіонат є благодійним, тому усі зібрані кошти підуть на придбання військової амуніції для воїнів волинської військової частини, яка зараз знаходиться на передовій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів