Поділитись:

На городі у волинянина знайшли понад 150 рослин коноплі (фото)

П'ятниця, 24 червня 2022, 17:56
На городі у волинянина знайшли понад 150 рослин коноплі (фото)

Правоохоронці виявили на городі жителя села Любомльського району понад 150 рослин коноплі.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У п'ятницю, 24 червня, працівники управління боротьби з наркозлочинністю спільно з працівниками Любомльського відділу УСБУ у Волинській області та Володимир-Волинського РВП провели комплекс оперативно-профілактичних заходів щодо виявлення посіву наркотичних речовин.

Так, за добровільною згодою, під час огляду житла 38-річного омельчанина, у нього на території правоохоронці виявили рослини коноплі.

Заборонені речовини працівники поліції вилучили та направлять до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Наразі слідство вирішує питання щодо внесення відомостей кримінального характеру до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 310 КК України (Посів або вирощування снотворного маку або конопель). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

На городі у волинянина знайшли понад 150 рослин коноплі (фото)На городі у волинянина знайшли понад 150 рослин коноплі (фото)На городі у волинянина знайшли понад 150 рослин коноплі (фото)На городі у волинянина знайшли понад 150 рослин коноплі (фото)На городі у волинянина знайшли понад 150 рослин коноплі (фото) 

Надрукувати
мітки:
коментарів