Поділитись:

У Луцькому зоопарку макака «пограбувала» жінку (фото)

Четвер, 23 червня 2022, 11:21
У Луцькому зоопарку макака «пограбувала» жінку (фото)

У Луцькому зоопарку макака-лапундер зірвала з вуха відвідувачки золоту сережку. Інцидент обійшовся без втручання правоохоронців. 

Про це розповіли на сторінці звіринцю у фейсбуці.

Мешканка луцького зоопарку макака-лапундер на кличку Квітка дуже полюбляє прикраси і має гарну швидкість реакції.

У Луцькому зоопарку макака «пограбувала» жінку (фото) 

«На її особистому рахунку – вже не одне «пограбування». Наші відвідувачі залишалися без браслетів, окуляр, сережок, ключів, телефонів та багатьох інших дрібних речей. І траплялися ці оказії через те, що вони порушували безпечну відстань до вольєрів, із якої варто спостерігати за нашими підопічними. А лапи приматів так «прикріплені» до тулуба, що пролазять у навіть незначні шпарини аж до передпліччя. Тож секунда справи – і ваше стає Квітчиним», – розповідають у зоопарку.

Поцуплене у відвідувачів не дуже легко повернути. Бо мавпочка просто так свій «приз» не віддає. Кожну річ у неї потрібно виміняти на щось, що у той момент їй видасться привабливим. Тож годувальниці йдуть у вольєр або з іграшками, або зі смаколиками та домовляються із макакою. Вони, до слова, навіть під час роботи знімають усі власні сережки-ланцюжки чи будь-які інші дрібні прикраси. 

Коштовну прикрасу жінці зрештою повернули. Постраждала претензій до злодійки не має, оскільки сама спровокувала цей інцидент.

Дирекція зоопарку відвідувачів усвідомлювати специфіку підприємства, на території якого вони перебувають.

Також адміністрація зоопарку інформує: якщо щось згубили, уточнюйте на касі.

«Ми все це з радістю повернемо власникам, якщо вони зможуть довести, що то дійсно їхня річ», – додають у звіринці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів