Японські ресторани чекають український буряк для борщу
Мережа японських ресторанів «Монтероза» запустили українське меню. Поки що без традиційного борщу, адже знайти буряк в Японії проблематично. Українці працюють над цим.
Про це написав посол України в Японії Сергій Корсунський на своїй сторінці у Фейсбук.
«У мережі японських ресторанів «Монтероза» запускаємо українське меню, – зазначив він. – Частина коштів піде на гуманітарні потреби України. Борщ з’явиться як тільки вдасться організувати регулярне постачання буряків, які у Японії рідкість. Ми працюємо над цим».
В меню представлена котлета по-київськи, та спеціальне саке на підтримку України.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- За скільки у Луцьку продають гриби та де їх збирають (відео)
- На Волині сплатили 66 мільйонів гривень ренти за використання лісових ресурсів
- Волинян просять «здавати» нелегальних заготівельників чорниці
Луцький священник УПЦ «МП» зробив пропозицію «матушці» в піцерії після 23 років шлюбу
Де на Волині збереглася давня дерев'яна церква (фото)
Кухар з Волині покинув проєкт «МастерШеф»: що стало причиною (фото)
Відомий луцький фотограф провів екскурсію «Волинською Голландією» та зазнімкувався з панянками (відео)
Що в будинку та з чого п'є чай власниця вінтажного дому-кафе у Луцьку Яна Тарарай (фото)