Поділитись:

Максим Галкін вже не в «чорному» списку: може їхати в Україну

Середа, 22 червня 2022, 20:24

Російського гумориста і телеведучого Максима Галкіна видалено з переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України.

Про це свідчать дані на сайті Міністерства культури та інформаційної політики.

Мінкульт заніс Галкіна за поданням СБУ до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, у листопаді 2021 року. У СБУ тоді пояснювали, що є «достатні дані про його діяльність на шкоду Україні, зокрема спрямовану на провокування сепаратистських настроїв, створення умов для порушення територіальної цілісності нашої держави, підтримку тимчасової окупації частини України країною-агресором».

Прикладів у СБУ не навели, але у червні 2014 року, невдовзі після анексії, Галкін приїжджав до окупованого Криму та брав участь у складі журі музичного конкурсу «Пять звезд», присвяченого дню росії. За інформацією центру «Миротворець», Галкін також відвідував Крим у серпні 2015 року.

За даними сайта Мінкульту, останні зміни до переліку були внесені 21 червня 2022 року, прізвище Галкіна з нього зникло.

Нагадаємо, що донька Моніки Беллуччі та Венсана Касселя зв'язалася з росіянами. Поки в Україні триває війна, 17-річна Дева потроху вчить російську та позує в радянській шапці з червоною зіркою. Ще з квітня вона «тусується» з ними в Лондоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів