Поділитись:

У Луцьку патрульні відловлюють «безсмертних» пішоходів (відео)

Середа, 22 червня 2022, 16:14

Волинські патрульні продовжують переконувати «безсмертних» пішоходів у тому, що переходити дорогу у невстановленому місці – небезпечно для життя.

Про це йдеться у дописі на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

«Щодня наші патрульні виявляють пішоходів-порушників, з якими проводять профілактичні бесіди та складають адмінматеріали за вчинене порушення з надією, що надалі люди берегтимуть свої життя та здоров’я. 
Не існує аргументів, які могли б пояснити перехід проїжджої частини у невстановленому місці! Ніяке "зі мною це не станеться", "я поспішаю", "я лише один раз" не зможе вберегти життя, якщо автівка за кілька сантиметрів до людини! Пам’ятайте про це!», – написала пресслужба патрульних.

Як повідомили правоохоронці, від початку 2022 року на Волині трапилося 46 дорожньо-транспортних пригод за участі пішоходів, в яких загинуло 10 осіб та 37 отримали травми. Цієї сумної статистики могло б не бути, якби кожен дотримувався елементарних правил дорожнього руху, переконані у патрульній поліції.

За вказаний період волинські патрульні склали 1 025 адміністративних матеріалів за порушення вимог статті 127 КУпАП, яка передбачає відповідальність за порушення правил дорожнього руху пішоходами, велосипедистами та особами, які керують гужовим транспортом і погоничами тварин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів