Поділитись:

Атака на «вишки Бойка»: 60 росіян зникли безвісти

Середа, 22 червня 2022, 11:51
Атака на «вишки Бойка»: 60 росіян зникли безвісти

У результаті ракетної атаки, якої завдала Україна по захоплених росіянами бурових платформах, є чимало загиблих та поранених окупантів. Цивільний персонал не постраждав.

Про це пише ТСН.

У понеділок, 20 червня, підрозділи ЗСУ завдали ракетного удару по двох бурових платформах компанії «Чорноморнафтогаз» у північно-західній частині Чорного моря.

«Ці бурові платформи використовували підрозділи ЗС РФ для моніторингу обстановки в акваторії моря та берегової лінії. Під час завдання удару на платформах перебувало не менш як 120 осіб, з яких близько 30 – робочий персонал», – повідомив Роман Цимбалюк.

За наявною в журналіста інформацією, цивільний робочий персонал під час завдання удару не постраждав і був евакуйований.

«Підтверджено інформацію про евакуацію 27 військовослужбовців ЗС РФ, доля інших, близько 60 осіб, невідома», – проінформував журналіст.

Нагадаємо, що ще один Герой з Волині віддав своє життя за свободу та незалежність Батьківщини. Під час виконання бойового завдання загинув мешканець села Тристень Хомик Владислав Олександрович, 1999 року народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів