Поділитись:

Ектор Хіменес-Браво закликав українців за кордоном не паплюжити репутацію України

Вівторок, 21 червня 2022, 11:20

Колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво у День біженців, який відзначають 20 червня, звернувся до тих українців, які виїхали з країни.

Про це інформує ТСН.Ектор Хіменес-Браво закликав українців за кордоном не паплюжити репутацію України

У себе на сторінці в інстаграмі колумбійський шеф-кухар та український ведучий Ектор Хіменес-Браво в цей день звернувся до українців, які через війну були змушені виїхати за кордон. Він наголосив, що зараз українці, які виїхали, є послами України в Європі:

«Сьогодні день, який би краще ми ніколи не відзначали в календарі – день біженця. Через повномасштабне вторгнення Росії в Україну більше 7 мільйонів українців були вимушені покинути свій рідний дім, 5 мільйонів досі в Європі. Саме до них я хочу звернутися. Я розумію, що вам не легко. Інший менталітет, мова і устрій. В Європі не так, як в Україні. Там свої правила, які всі мають дотримуватися», – почав Ектор.

Він наголосив, що поки наші хлопці та дівчата з ЗСУ боронять Україну на фронті, ті, хто виїхав, «воює за репутацію України»:

«Не можна бути зневажливими, скиглити, що вам щось не так коли вас прихистили. Ви маєте бути сильними і гідно представляти Україну. Дякувати за допомогу і допомагати самі. Виходьте на мітинги, волонтерте, організовуйте благодійні заходи – увага світової спільноти на війну лежить на ваших плечах. Кожен з вас зараз - посол України. Від вас залежить яке буде до нас ставлення у майбутньому», – наголосив Хіменес-Браво.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 лютого 2024
20 лютого 2024
15 лютого 2024
10 лютого 2024
06 лютого 2024
03 лютого 2024
31 січня 2024
19 січня 2024
18 грудня 2023