Поділитись:

У Любомлі виділили додаткові кошти на відеоспостереження

Понеділок, 05 грудня 2016, 14:58

Депутати Любомльської міської ради виділили додатково більше 32-х тисяч гривень для забезпечення мережею Інтернет камер відеоспостереження у місті.

Про це інформує Кордон.

На ці потреби перенаправили гроші, пердбачені раніше на центральний водозабір по вулиці Брестська.

"Необхідно передбачити за підключення відеоспостереження до мережі Інтернет 28 200 гривень, а також щомісячне обслуговування провайдера, яке коштуватиме 2 300 гривень. Нині необхідно заплатити за два місяці – за листопад та грудень. Загальна сума – 32 800 гривень", – пояснила головний бухгалтер Любомльської міськради Тетяна Коляда.

Раніше з бюджету міськради виділили на встановлення камер відоеспостереження у місті більше чверті мільйона гривень – 266 тисяч гривень.

"Для того, щоб ці камери запрацювали повною мірою, до них необхідно провести Інтернет, а для цього необхідна ось ця сума – 28 200 та заплатити 4 600 за два місяці послуг провайдера. Вона проектом не передбачена, бо невідомо було, яка сума складатиме підключення до провайдера. Спочатку вартість підключення була близько 60-ти тисяч гривень, але вдалось провести тристоронню зустріч і, обговоривши технічну сторону, зійшлись на сумі 28 200 гривень", – розповів заступник міського голови Любомля Микола Оніщук.

Нині ж у Любомлі встановили 10 камер, частина з яких вже підключена до мережі. Решта працюватиме після оплати послуг провайдера.

Надрукувати
мітки:
коментарів