Відомі результати перевірки волинського депутата на поліграфі (документи)

Понеділок, 05 грудня 2016, 15:05

Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський оприлюднив результати своєї перевірки на поліграфи.

Це відбулося у понеділок, 5 грудня, під час його річного звіту.

Упродовж кількох днів, усі охочі надсилали експрету Альоні Трачук питання, які вони б хотіли задати. Жінка обрала найдоцільніші для проведення тестування та протягом 90 хвилин задавала їх підекспертному згідно методики.

Із 25 відповідей, 4 виявилися неправдивими.

Депутат зізнався, що почав хвилюватися, коли йому сказали, що на деякі питання він відповів неправду. Але зрештою радий, що сталося саме так, бо ніхто б не повірив, що він білий і пухнастий.

Також він прокоментував свої нечесні відповіді.

"Щодо пропозиції відкату та фінансової винагороди, то мені не пропонували. Можливо поліграф видав такий результат, бо ми сперечалися з "УКРОПом" на яку школу виділити гроші і домовилися поділити суму наполовину для двох учбових закладів. Організм міг сприйняти це як відкат чи винагороду для фракції. Про депутатів, які брали хабарі. То я просто підозрюю і не можу стверджувати точно. Уникнути покарання? В мене ж немає недоторканості, ось, для прикладу, Микитюк порушив закон і його судять, те ж саме буде і зі мною. Можливо через депутатський статус, люди можуть відмовлятися щось проти мене вчинити і тому так відреагував організм", – поділився думками Імберовський.

Повний список питань та відповідей можете глянути на фото. Правда виділена зеленим кольором, неправда – червоним.