Поділитись:

«Німеччина затримує постачання зброї і є співучасницею вбивств українців», – Віктор Андрусів (відео)

Середа, 15 червня 2022, 08:00
«Німеччина затримує постачання зброї і є співучасницею вбивств українців», – Віктор Андрусів (відео)

Між Німеччиною та росією можуть бути неформальні домовленності. Адже попри переконливі заяви канцлера Німеччини Олафа Шольца, постачання німецької зброї для України досі не відбувається. 

Таку думку озвучив радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів.

Експерт звертає увагу на начебто випадковості і наголошує, що ситуація постачання зброї Німеччиною вже навіть не комічна, а жалюгідна.

«Вони постійно говорять, що потрібно щось виготовити, модернізувати, що у них труднощі. Якщо згадати передачу танків від іспанців, то вони навіть дозволу не дали на передачу. Зовсім по-іншому виглядало б все, якби вони не обіцяли. Німці в топі по кількості обіцяного. Ми вже навіть від Норвегії щось отримали, а від них – досі нічого. Зараз, наприклад, греки могли б передати дуже багато озброєння – гаубиці, бронетранспортери, снаряди. Але умовою є те, що німці повинні компенсувати все це», – розповідає Андрусів.

За його словами, росіяни зараз сконцетрувалися для дуже серйозного удару на Донбасі, але чомусь чекають.

«Насправді у ситуації з допомогою в озброєнні нам вони не мали б чекати, а навпаки спішити. Але у росіян ніби є впевненість, що ми не отримаємо того озброєння, яке може завдати їм серйозної шкоди. А німці чекають такого етапу війни, в якому сторони будуть готові сісти за стіл переговорів. Оце відтягуванняв Німеччині – таке собі підмахування путіну», – висловив думку Андрусів.

Експерт вважає, що у цій ситуації німці виконують деморалізуючу роль і стають співучасниками вбивств українців.

«Наші солдати тримають Сєвєродонецьк в очікуванні цієї зброї. Якщо їхня зброя може врятувати наших солдат, а вони її не дають, то таким чином вони розділяють відповідальність за їхнє вбивство. І нам потрібно бути з нами більш відвертими – нам потрібно говорити, що вони стають співучасниками вбивства українців», – наголосив Віктор Андрусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
05 квітня 2024
04 квітня 2024
02 квітня 2024
20 березня 2024
20 лютого 2024
14 лютого 2024
12 лютого 2024
17 грудня 2023
21 листопада 2023
08 листопада 2023