Поділитись:

У Білорусі стартували нові масштабні навчання

Вівторок, 14 червня 2022, 18:33
У Білорусі стартували нові масштабні навчання

У Білорусі у найближчі дні відбуватимуться масштабні навчання у зв'язку з "виконанням завдань з призначення в сучасних умовах обстановки, яка складається".

Білорусь має намір проводити військові навчання від 14 до 16 червня. У них візьмуть участь органи військового управління, військові частини та організації тилового забезпечення. Керуватиме ними заступник міністра оборони з тилу – начальник тилу ЗС Білорусі генерал-майора Андрій Бурдик.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на Міноборони Білорусі.

Під час  командно-штабних навчань білоруські військові мають намір вдосконалити злагодженість органів військового управління тилового забезпечення в управлінні підлеглими силами та засобами під час виконання завдань тилового забезпечення.

Також вони хочуть підвищити рівень навченості органів військового управління, військових частин та організацій тилу з питань забезпечення сталого функціонування системи тилового забезпечення, підвищити живучості підрозділів та об'єктів тилу.

Крім того, армійці Білорусі будуть відпрацьовувати практичні навички особового складу військових частин та підрозділів тилового забезпечення у виконанні завдань "відповідно до призначення в умовах динамічно мінливої ​​обстановки".

"Проведення заходів спрямоване на якісну підготовку підрозділів та організацій тилового забезпечення до виконання завдань з призначення в сучасних умовах обстановки, яка складається", – повідомили у Міноборони Білорусі.

Нагадаємо: в Білорусі помітили підозрілу активність в місцях, де зберігалася ядерна зброя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
14 квітня 2024
11 квітня 2024
07 квітня 2024
04 квітня 2024
02 квітня 2024
25 березня 2024
22 березня 2024
21 березня 2024
20 березня 2024